Notícies ← Altres notícies

Descomptes del 40% per als socis per l'obra "Èric i l'Exèrcit del Fènix"

La Plataforma per la Llengua, en col·laboració amb la producció de l'obra "Èric i l'exèrcit del Fènix", us convida a assistir a la funció, que s'estrena a Barcelona el pròxim 20 d'abril al teatre Borràs, i us ofereix descomptes del 40% en el preu de les entrades, que oscil·la entre els 18 i els 25 euros, només durant els primers 15 dies de representació, és a dir, entre el 21 d'abril i el 5 de maig. L'únic que heu de fer per obtenir el descompte és, quan aneu a adquirir les entrades a la taquilla del teatre, ensenyar el vostre carnet que us acredita com a socis de l'organització juntament amb el vostre DNI. Si sou socis i no heu rebut encara el vostre carnet, poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93 321 18 03 i demaneu per la Carme Freixedas, responsable d'Atenció al soci, o escriviu-nos un correu a info@plataforma-llengua.cat.

L'obra, de Víctor Alexandre i basada en el llibre del mateix nom escrit per Èric Bertran, està dirigida per Pere Planella. Narra la història real del jove Èric, que el 2004, quan només tenia 14 anys, va ser acusat de terrorisme per haver enviat un correu electrònic a la cadena de supermercats DIA demanant-li que etiquetés els seus productes en català en senyal de respecte a la llengua pròpia del país. La resposta que va rebre va ser la irrupció nocturna a casa seva d'un escamot de trenta guàrdies civils procedents de Madrid i una acusació per delicte de terrorisme. L'absència de delicte, però, va fer que el febrer de 2005 la fiscalia n'arxivés la causa i que el cas quedés definitivament tancat.

L'obra explica les conseqüències que aquests fets van tenir no tan sols en la vida de l'Èric, que va patir un fort assetjament escolar, sinó també en la dels seus pares i en la del seu germà.

Per més detalls sobre l'obra, podeu consultar la web www.ericielfenix.cat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram