Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua del Baix Llobregat es reuneix amb l’alcalde i la regidora de Política Lingüística d’Esparreguera

El passat dimecres 3 de febrer la junta de la Territorial de la Plataforma per la Llengua del Baix Llobregat-Esparreguera es va reunir amb el Sr. Eduard Rivas, alcalde d'Esparreguera, i amb la Sra. Mariona Masferrer, regidora de Política Lingüística de la mateixa localitat. La trobada es va portar a terme a fi de tenir un canvi d'impressions directe amb els nous dirigents municipals que ostenten els càrrecs des de les eleccions locals del darrer mes de maig.

Durant la trobada, la junta de la Territorial de l'entitat va donar a conèixer els seus components i va exposar el funcionament general de l'associació tant pel que fa a l'àmbit general dels Països Catalans com pel que fa a l'àmbit de la Territorial del Baix Llobregat. També es va fer referència al projecte i al pressupost per a l'any 2016 i es va destacar el fet que les activitats es desglossessin entre actuacions fetes en l'àmbit únicament d'Esparreguera, com les nombroses accions que es fan amb el sector juvenil o la Setmana per la Llengua, i les actuacions d'àmbit més comarcal, com l'activitat del Dictat Català que ja s'ha estès, des d'Esparreguera, a altres localitats de la comarca (Olesa de Montserrat, Martorell i Sant Andreu de la Barca) i que comptarà amb més localitats aquest any 2016.
Durant la visita, la Territorial de la Plataforma per la Llengua va lliurar a les autoritats uns exemplars de la revista que edita l'entitat, La Corbella, i uns exemplars del llibre Plataforma per la Llengua. 20 anys defensant el català.
En tot moment, tant l'alcalde com la regidora van mostrar el seu oferiment per fer de pont amb altres ajuntaments de la comarca, la seva bona predisposició i el compromís per treballar de manera conjunta i fer del català la llengua de cohesió social de la vila d'Esparreguera, cosa que els volem agrair de tot cor des d'aquestes línies.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin