Notícies ← Altres notícies

L’exposició d’etiquetatge a la Universitat de València, del 8 al 12 de maig

La mostra "La llengua en l'etiquetatge de les grans marques", impulsada per la Plataforma per la Llengua, es podrà veure a la Setmana de la Llengua que organitza el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València des del 8 al 12 de maig. L'exposició es podrà visitar durant tota la setmana al Campus dels Tarongers, a l'Edifici Departamental Occidental de la Universitat, de 9h a 14h i de 16h a 20h.

Aquesta exposició mostra un recull d'etiquetes de productes de gran consum en diferents llengües d'estats plurilingües o bé amb un nombre de parlants igual o inferior al català. L'objectiu és mostrar quin ús fan d'aquestes llengües algunes multinacionals en l'etiquetatge dels seus productes comercials, i quina és la situació comparativa del català respecte aquests mateixos productes en el territori de parla catalana.

Per més informació, podeu visitar el web de l'exposició http://www.plataforma-llengua.cat/exposicio.

La Llengua en l'etiquetatge de les grans marques està fent un recorregut per tot el territori dels Països Catalans, i ja ha passat per més d'una trentena de municipis mostrant-se en espais molt diversos com ara sales d'exposicions, centres comercials, biblioteques i fires, entre altres.

A banda d'aquesta activitat, el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València ofereix un interessant programa en el marc de la Setmana per la Llengua.

Podeu veure més informació a: http://www.uv.es/~webuv/noticies/noticia.php?idnoticia=4935.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram