Notícies ← Altres notícies

38 aules opten a premi en el 2n Concurs Tísner de creació de jocs de català

La Plataforma per la Llengua ja ha rebut els 38 projectes que opten a guanyar un dels tres premis de la segona edició del Concurs Tísner de creació de jocs de català. Aquest dimecres, el jurat es reunirà per valorar les propostes presentades. Molta sort a tots els participants!

L'objectiu del Concurs Tísner de creació de jocs de català és que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc. El lingüista i enigmista, Màrius Serra; el periodista, Salvador Alsius; l'expert en jocs, Oriol Comas; el creador de joguines i director de l'empresa de jocs DEVIR, Joaquim Dorca, i la representant de l'executiva de l'àmbit del jocs i el lleure de la Plataforma per la Llengua, Isabel Romano, valoraran el pròxim dimecres 27 d'abril al Palau Alòs (Sant Pere Més Baix, 55, Barcelona) quines de les propostes de les 38 aules que participen en aquesta segona edició del Concurs Tísner de creació de jocs de català seran les guanyadores. Escolliran tres premis i tres accèssits entre tots els participants.
 
La decisió del jurat es farà pública el diumenge 8 de maig en un acte festiu presentat per Roger de Gràcia al vestíbul de l'estació del Nord. Entre alumnes, professors i acompanyants, es preveu concentrar 800 persones.
 
Per a aquesta segona edició, el nombre d'aules participants ha augmentat: 25 més que l'any passat.
 
Infants de 5è i 6è de primària han treballat les propostes lúdiques basant-se en l'ús de la llengua catalana. Per a una millor avaluació, cada aula ha enviat una maqueta real del seu joc, de manera que el jurat no només podrà valorar el concepte, sinó també l'estètica, la dinàmica, l'originalitat i la integració de la llengua en el desenvolupament dels jocs.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram