Notícies ← Altres notícies

Neix la Plataforma per la Llengua Canet de Mar

Neix la Plataforma per la Llengua Canet de Mar amb la intenció d'aplegar tots els canetencs i canetenques amb voluntat de lluitar per la normalització lingüística per contribuir a millorar la situació del català i aconseguir l'objectiu de viure plenament en català.

La Plataforma per la Llengua és una ONG que es va crear l'any 1993, formada per persones i entitats, que treballa per aconseguir la plena normalització lingüística de la llengua catalana a tots els àmbits i a tot el territori de parla catalana, mitjançant actes i campanyes adreçades a tothom. La Plataforma treballa en àmbits tant diversos com l'etiquetatge dels productes, la discriminació del cinema en català o l'acollida lingüística del nouvinguts.

A nivell local ja fa temps que realitzem actes per la llengua. L'abril del 2006 vam tenir carpa a la IV Mostra d'Entitats. El maig del 2006 la presentació del llibre de l'Èric Bertran "Èric i l'Exèrcit del Fènix" a la biblioteca local. A l'agost un concert, dins dels actes de la Gran Nit de la Sardana, amb el cantautor Josep Coll i a l'octubre vam organitzar diferents actes del Correllengua 2006 (diverses presentacions, un concert amb Cesk Freixas, Ebri knight i Filippo Landini, un conte infantil i una cercavila popular amb foc i bastoners...).

La Plataforma per la Llengua Canet de Mar prepara per enguany l'adhesió a la festa de la Gran Nit de la Sardana, que es celebrarà els dies 24 i 25 d'agost, i que l'associació sardanística Amics de la Sardana organitza cada any.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram