Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua País Valencià es presenta arreu del territori

La Plataforma per la Llengua País Valencià comença a partir del pròxim 8 de juny una ronda de presentacions públiques arreu del territori. La primera d'aquestes presentacions serà el dia 8 a partir de les 20 hores al Casal Jaume I d'Elx, i després també hi ha programades presentacions a Alacant i València.

La xerrada d'Elx anirà a càrrec d'Àlvar Kuehn, i l'acte serà presentat per Agustí Agulló, coordinador del Casal Jaume I d'Elx. Durant l'acte, la Plataforma per la Llengua País Valencià farà un resum de les principals campanyes que l'organització porta a terme al País Valencià.

Les pròximes presentacions programades són: el 15 de juny a les 20 hores al Casal Jaume I d'Alacant i el 20 de juny a les 19:30 al Centre de Cultura Contemporània Octubre de València. Aquest acte servirà també per fer la presentació oficial de la litografia d'Antoni Tàpies dedicada i cedida a la Plataforma per la Llengua. Per més informació sobre la litografia, cliqueu sobre l'enllaç.

Dos dies després, el 22 de juny, es celebrarà també a València una assemblea general de socis i col·laboradors de la Plataforma per la Llengua del País Valencià.

Finalment, a banda de les presentacions, la Plataforma País Valencià també té programada una altra activitat pels pròxims dies: el 16 de juny, l'organització muntarà una paradeta a la Trobada d'Escoles en Valencià a Penàguila (Alcoià). 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram