Notícies ← Altres notícies

Els socis de la Plataforma per la Llengua disposen d’un 10% de descompte en la factura telefònica de Parlem

La Plataforma per la Llengua ha arribat a un acord amb Parlem, l'operadora de Telecomunicacions de Catalunya, per oferir nous avantatges per als seus socis. La col·laboració neix amb l'objectiu que les dues entitats s'impliquin amb el territori català oferint avantatges per a la població de Catalunya en la llengua pròpia.

Gràcies a l'acord, els socis de l'ONG del català gaudiran d'un descompte del 10% en la seva factura de telèfon amb Parlem durant un any. Aquesta promoció és vàlida tant per als socis de la Plataforma per la Llengua que ja són clients, com per a aquells que se'n facin a partir d'ara. A més, per cada nou client que sigui soci de l'entitat, Parlem farà una aportació de 15 euros cada trimestre a la Plataforma en nom del soci.

No t'ho rumiïs més i fes-te de Parlem, l'operadora de telecomunicacions de Catalunya.

Sobre Parlem

Parlem és una operadora de telecomunicacions d'origen català (la primera operadora catalana), creada el 2014, que s'especialitza a oferir a la població de Catalunya productes i serveis de telecomunicacions tant per a particulars com per a empreses i professionals.

Des de juny de 2016 és una operadora integral que ofereix paquets de solucions mòbils (veu i dades),  solucions de fix, accés a internet amb banda ampla i continguts televisius, dins d'una plataforma de televisió pròpia.

Els valors de Parlem impliquen tres àmbits d'actuació: catalanitat contributiva, innovació empàtica i proximitat real. Parlem situa el client en el centre de les operacions, la qual cosa la converteix  en una operadora àgil, pròxima, innovadora i competitiva.

La seva oferta de producte modular, sense permanència i econòmica , juntament amb el seu servei d'atenció al client, pròxim i en català, fan de Parlem l'Operadora de Telefonia pensada i feta per a Catalunya.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram