Notícies ← Altres notícies

III Campionat de Scrabble de Canet de Mar

El dissabte 11 de març, el Club de Scrabble en Català Canet de Mar i la secció local de la Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i l'Ajuntament de Canet de Mar, celebrarem el III Campionat de Scrabble de Canet de Mar a La Masoveria (planta baixa) del Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (riera Gavarra, s/n).

 

L'horari de la competició és el següent:

9.30 h Rebuda dels participants
10.00 - 14.00 h Tres primeres rondes
14.00 h Dinar
16.00 - 20.00 h Tres darreres rondes
20.00 h Lliurament de premis i cloenda del campionat

El campionat es regirà pel Diccionari Oficial en Català de Scrabble (DOCS), que reuneix tant el DIEC com el DGLC.

Es jugaran sis rondes d'un contra un, seguint el sistema suís. Podeu consultar el reglament dels campionats oficials en el següent enllaç. Els resultats comptaran en el rànquing RASCCAT.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats i per als premis especials, que són els següents: a la millor jugada amb ny, a la jugada de més puntuació i al millor jugador del CS Canet de Mar.

Per inscriure's o per fer qualsevol consulta, cal enviar un correu electrònic a plcanet@plataforma-llengua.cat, preferiblement fins al dia anterior del campionat, però les inscripcions estaran obertes fins a les 10 h del mateix dia. Les places són limitades i el preu de la inscripció és de 5 €.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram