Notícies ← Altres notícies

Exposició “10 anys de VxL: un tast!” a Canet de Mar

De dilluns 3 a dissabte 29 d'abril, la Plataforma per la Llengua Canet de Mar portarem l'exposició "10 anys de VxL: un tast!" al vestíbul de la biblioteca P. Gual i Pujadas.

És una exposició que s'adreça a tothom qui vulgui conèixer les curiositats del Voluntariat per la llengua i la dimensió que el programa ha adquirit pel que fa a les xifres, territorialment i des del punt de vista humà.

En general, és d'interès per a qualsevol persona que vulgui conèixer com un projecte de foment de l'ús de la llengua esdevé una eina de cohesió social.

El programa Voluntariat per la llengua posa en contacte una persona catalanoparlant (voluntari) amb una persona que necessita millorar el català o adquirir-hi fluïdesa (aprenent). Queden una hora a la setmana, durant un mínim de deu setmanes, per parlar en català.

"10 anys de VxL: un tast!" és una exposició creada per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, que mostra la diversitat de participants en el Voluntariat per la llengua i la manera en què el programa s'ha anat estenent a diferents àmbits de la societat des que es va crear l'any 2003.

Si vols inscriure't com a voluntari/ària o aprenent/a, a la biblioteca trobaràs una butlleta per emplenar amb les dades d'inscripció bàsiques i que podràs dipositar en una bústia. També hi haurà disponibles uns díptics amb informació del funcionament del VxL per poder-t'ho emportar a casa i llegir-ho amb tranquil·litat. Si tens qualsevol dubte pots escriure'ns a: plcanet@plataforma-llengua.cat

Més informació a:

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram