Notícies ← Altres notícies

Per la Diada, et regalem una samarreta si ens portes un nou soci!

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya d'enguany, la Plataforma per la Llengua ha engegat una campanya mitjançant la qual us demanem a tots els socis que animeu els vostres amics o amigues, parents, coneguts, companys de feina, etc, a implicar-se en el nostre projecte comú associant-se a l'organització. En aquest sentit, per cada nou soci que feu, us regalarem la nova samarreta de la Plataforma per la Llengua, dissenyada expressament per aquesta campanya, que podeu veure a la imatge. Les samarretes estan disponibles en tres colors: negre, caqui i vermell. Seguiu llegint per saber què cal fer per aconseguir la samarreta.

La campanya es realitza per tal de continuar enfortint la línia de creixement i consolidació de l'organització amb l'objectiu final de continuar avançant en el projecte que tots compartim: garantir la presència de ple dret de la nostra llengua en tots els àmbits i a tot el territori de parla catalana.


Què cal fer per aconseguir la samarreta?
A través del web:

 1. Omplir tots els camps del formulari de soci disponible al web amb les dades del vostre amic o amiga.
 2. Indicar, en l'apartat "Com ens has conegut" del mateix formulari, les vostres dades personals complertes (nom i cognoms), el vostre número de soci i el concepte "Campanya de promoció als socis".

Per correu electrònic:

 1. Escriure'ns un correu electrònic a l'adreça info@plataforma-llengua.cat i ens feu arribar les vostres dades i les dades del nou soci. Cal indicar nom i cognoms, adreça i telèfon de contacte de tots dos i el vostre número de soci, així com el concepte "Campanya de promoció als socis".

Per telèfon:

 1. Trucar al 93.321.18.03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci.

En persona:

 1. Fer-nos arribar aquestes dades a la secretaria de la Plataforma per la Llengua de Barcelona (C/ Diputació, 276, planta baixa, de Barcelona).
 2. A les parades informatives que hi haurà durant la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i que trobareu a l'Arc de Triomf (tot el dia), al monument d'en Rafael Casanova (matí) i al Fossar de les Moreres (matí). Arreu del territori s'establiran també diverses parades (per a més informació 93.321.18.03).

La promoció tindrà vigència fins el pròxim 15 d'octubre o fins exhaurir existències.

Comparteix

 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Linkedin
 • Whatsapp
 • Telegram