Notícies ← Altres notícies

Campanya de captació de socis per la Diada

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya d'enguany, la Plataforma per la Llengua ha engegat una campanya mitjançant la qual us demanem que us impliqueu en el nostre projecte comú associant-vos a l'organització. L'objectiu final és el de continuar avançant en el projecte que tots compartim: garantir la presència de ple dret de la nostra llengua en tots els àmbits i a tot el territori de parla catalana. Per això, però, ens cal el teu ajut: fent-te soci de la Plataforma per la Llengua posaràs el teu gra de sorra en l'extensió i normalització de la teva llengua. Pots fer-ho a través del següent enllaç. Si vols més informació sobre altres maneres de fer-te soci, segueix llegint o visita el següent enllaç.

En el cas dels que ja sigueu socis de la nostra organització, us demanem també que animeu els vostres amics, parents, coneguts, companys de feina, etc, a seguir el vostre exemple i participar del projecte de la Plataforma per la Llengua. En aquest sentit, i fins el 15 d'octubre, per cada nou soci que feu, us regalarem la nova samarreta de la Plataforma per la Llengua, dissenyada expressament per aquesta campanya, que podeu veure a la imatge. Les samarretes estan disponibles en tres colors: negre, caqui i vermell. Per més informació sobre què cal fer per aconseguir la samarreta i per veure'n una imatge, cliqueu sobre el següent enllaç. Aquesta campanya es realitza per tal de continuar enfortint la línia de creixement i consolidació de l'organització.

Com podeu fer-vos-en socis?
A través del web:

 1. Omplint tots els camps del formulari de soci disponible al web de la Plataforma amb les dades del vostre amic o amiga.
 2. Indicant, en l'apartat "Com ens has conegut" del mateix formulari, les vostres dades personals complertes (nom i cognoms), el vostre número de soci i el concepte "Campanya de promoció als socis".

Per correu electrònic:

 1. Escrivint-nos un correu electrònic a l'adreça info@plataforma-llengua.cat i fent-nos arribar les vostres dades i les dades del nou soci. Cal indicar nom i cognoms, adreça i telèfon de contacte de tots dos i el vostre número de soci, així com el concepte "Campanya de promoció als socis".

Per telèfon:

 1. Trucant al 93.321.18.03 i demanant per l'àrea d'atenció al soci.

En persona:

 1. Fent-nos arribar aquestes dades a la secretaria de la Plataforma per la Llengua de Barcelona (C/ Diputació, 276, planta baixa, de Barcelona).
 2. A les parades informatives que hi haurà durant la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i que trobareu a l'Arc de Triomf (tot el dia), al monument d'en Rafael Casanova (matí) i al Fossar de les Moreres (matí). Arreu del territori s'establiran també diverses parades (per a més informació 93.321.18.03).

La promoció tindrà vigència fins el pròxim 15 d'octubre o fins exhaurir existències.

Comparteix

 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Linkedin
 • Whatsapp
 • Telegram