Notícies ← Altres notícies

La revista corporativa de l’entitat, La Corbella, presenta un format nou

El número d'estiu de la revista de l'ONG del català actualitza el disseny. 

Aquest estiu, els 13.700 socis de la Plataforma per la Llengua reben a casa La Corbella amb un format i un disseny nous. Les 48 pàgines a tot color amplien el format i el gramatge, ofereixen més espai per al text i sobretot per a la imatge, i treballen especialment el component fotogràfic i les infografies.

Amb el nou format també es fa un replantejament temàtic i de les seccions i es prioritzen alguns temes més de fons. L'opinió dels membres de la Junta de l'ONG del català és clau, com ho és el pes de l'entrevista central. També es renoven les seccions fixes, com les pàgines territorials, les recomanacions de llibres, els jocs de llengua i les promocions.

Des de la Plataforma per la Llengua hem considerat que amb el creixement de l'entitat d'aquests darrers anys calia actualitzar la presentació de la nostra revista amb l'objectiu d'oferir uns continguts més amplis i més visuals.

En aquest darrer número podreu descobrir les darreres novetats legislatives del govern espanyol en matèria lingüística, la importància de l'ús del català en el món de l'esport i la mirada de Ventura Pons al voltant del cinema català i del català al cinema. També podreu conèixer la feina que s'està fent per arrelar la comunitat sikh, perquè els petits i joves puguin jugar en català i per incidir en àmbits tan diferents com la política universitària, la justícia i la projecció internacional.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin