Notícies ← Altres notícies

Presentació dels llibres “Catalunya 1714” i “Històries de llegenda de Catalunya” d’Eugènia Salvador

Lectures dramatitzades a càrrec de l'actriu Lali Feliu amb l'acordionista Cèlia Vendrell.

La Plataforma per la Llengua Canet de Mar oferirem el divendres 22 de setembre, a les 19 h, a la biblioteca P. Gual i Pujadas, la presentació dels llibres d'Eugènia Salvador "Catalunya 1714. Una història de guerra i traïcions" i "Històries de llegenda de Catalunya (quan encara no ho era)". Durant l'acte, l'actriu Lali Feliu farà dues lectures dramatitzades, una de cadascun dels llibres, amb acompanyament musical de l'acordionista Cèlia Vendrell del grup Les Filomenes.

L'acte gaudeix de la col·laboració de Sàlvia i de l'Associació Lectura Fàcil.

Eugènia Salvador i Mencerré

Llicenciada en Ciències Econòmiques, ha impartit classes d'Informació i Documentació a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat Oberta de Catalunya. Codirigeix l'Associació Lectura Fàcil des de la seva creació (2002). Adapta i supervisa les adaptacions a Lectura Fàcil per a diverses editorials i entitats públiques i privades.

És autora de "Mites i llegendes de la Grècia antiga", "Catalunya 1714. Una història de guerra i traïcions" i "Històries de llegenda de Catalunya (quan encara no ho era)".

Imparteix cursos sobre tècniques de redacció en Lectura Fàcil en els cursos presencials i en línia que ofereix l'Associació.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin