Notícies ← Altres notícies

El cinema en català, a la teva butxaca!

La Plataforma per la Llengua ha editat un nou material per a fomentar el consum del cinema en català. Es tracta d'una targeta de recursos en format de tríptic de butxaca amb una relació dels enllaços on podràs consultar l'oferta de cinema en la nostra llengua.

La targeta de recursos "El català, al cinema!" dona informació sobre enllaços relacionats amb el cinema en català per tal de facilitar al públic la cerca i consum d'obres audiovisuals en català, tant als cinemes com a casa. La Plataforma per la Llengua ha editat dues versions d'aquesta targeta: la primera inclou enllaços amb informació sobre el cinema en català útil per a tot el domini lingüístic i enllaços que fan referència a l'oferta d'alguns territoris en concret; la segona s'ha editat únicament centrada en el País Valencià, per tal de donar més impuls al nou paisatge cinematogràfic en llengua pròpia, que a partir d'aquest any 2017 disposa d'una oferta més accessible que mai.

Se'n farà una distribució massiva per diversos llocs: als espais on es mostrin les exposicions de cinema, a biblioteques, a centres cívics, a escoles en les quals fem tallers sobre el cinema en català...

Que no ens expliquin pel·lícules: volem cinema en català!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin