Notícies ← Altres notícies

La CatalApp estrena xarxes socials, segueix-nos!

La CatalApp, l'aplicació per a mòbils que permet cercar i valorar l'atenció en català de més d'1.500.000 de comerços, restaurants, cinemes i altres establiments, obre nous canals de comunicació a Facebook, Twitter i Instagram

Tenint en compte els percentatges de responsabilitat lingüística dels establiments comercials -que en alguns casos són molt baixos-, i l'incompliment per part de les empreses de les lleis que protegeixen els drets lingüístics del consumidors catalanoparlant, la CatalApp pretén ser una eina per fer prendre consciència d'aquesta situació a clients i empreses per a millorar la situació de la llengua catalana en l'àmbit del consum i els serveis. Les valoracions dels usuaris inciten a l'ús de la llengua catalana als establiments comercials, sense perjudici que també se'n puguin utilitzar d'altres. Així doncs, el que es pretén és que aquells establiments que fins ara només utilitzaven llengües com el castellà o l'anglès, incorporin també la llengua catalana, beneficiant a aquells ciutadans que vulguin viure 100% en català d'acord amb els seus drets lingüístics i beneficiant també als propis establiments comercials.

Després de 6 mesos de funcionament, l'aplicació ha assolit, entre altres fites, més de 35.000 descàrregues, més de 8.000 usuaris actius i més de 25.000 establiments valorats.

Segueix-nos a les xarxes socials i coneix les últimes novetats de la CatalApp, els articles del nostre blog, participa en els sortejos i molt més!  

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin