Notícies ← Altres notícies

Descompte del 25 % pels socis de la Plataforma per la Llengua a la fira Trovam! de Castelló

La Fira Velenciana de la Música Trovam! - ProWeekend se celebrarà aquest cap de setmana a la capital de la Plana. Maria del Mar Bonet, Els Amics de les Arts, El Diluvi o Smoking Souls són alguns dels artistes que participaran en la nova edició del certamen.

Els socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua podran gaudir d'un 25 % de descompte en el preu de l'entrada de la Fira Valenciana de la Música Trovam! - ProWeekend, que tindrà lloc els propers 9, 10, 11 i 12 de novembre a la ciutat de Castelló de la Plana. Al Trovam, els espectadors seran testimonis de la bona salut que gaudeix la música en la nostra llengua, amb un cartell que incorpora artistes consolidats com Maria del Mar Bonet i Els Amics de les Arts, així com noves propostes de l'escena valenciana, amb bandes com Smoking Souls, El Diluvi, Mireia Vives i Borja Penalba o VerdCel. Amb una programació que incorpora xarrades, entrevistes i debats entre artistes i promotors, el Trovam! es posiciona com una de les cites ineludibles de la música en valencià durant la tardor.

Actuacions en directe, conferències i una destacada presència de programadors, músics i promotors es donaran cita a Castelló aquest cap de setmana. La proposta del Trovam! busca fer de la música un dels elements clau en el desenvolupament social, cultural i econòmic dels valencians. Per això, el festival combina l'experiència i la trajectòria de veus com Maria del Mar Bonet, amb propostes revelació dels últims anys, com El Diluvi. Amb una programació de vora cinquanta actuacions musicals, el festival ocuparà diversos espais públics de la ciutat: lʼAuditori, el Teatre Principal, la plaça Major, la plaça Santa Clara i l'Hort dels Corders.

Els socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua gaudiran d'un 25 % de descompte en l'entrada de la fira presentant a taquilla el carnet de l'entitat. Sens dubte, el Trovam! éTrovs una bona oportunitat per a conéixer noves propostes de música en valencià i gaudir d'un cap de setmana de reivindicació de llengua i cultura.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin