Notícies ← Altres notícies

Fes-te soci de la Plataforma per la Llengua!

La Plataforma per la Llengua va engegar per la Diada Nacional de Catalunya d'enguany una campanya de captació de socis que continua vigent i mitjançant la qual us demanem que us impliqueu en el nostre projecte comú associant-vos a l'organització. L'objectiu final és el de continuar avançant en el projecte que tots compartim: garantir la presència de ple dret de la nostra llengua en tots els àmbits i a tot el territori de parla catalana. Per això, però, ens cal el teu ajut: fent-te soci de la Plataforma per la Llengua posaràs el teu gra de sorra en l'extensió i normalització de la teva llengua. Pots fer-ho a través del següent enllaç.

En el cas dels que ja sigueu socis de la nostra organització, us demanem també que animeu els vostres amics, parents, coneguts, companys de feina, etc, a seguir el vostre exemple i participar del projecte de la Plataforma per la Llengua. En aquest sentit, i fins el 30 d'octubre, per cada nou soci que feu, us regalarem la nova samarreta de la Plataforma per la Llengua, dissenyada expressament per aquesta campanya. Les samarretes estan disponibles en tres colors: negre, caqui i vermell. Aquesta campanya es realitza per tal de continuar enfortint la línia de creixement i consolidació de l'organització.

Com podeu fer-vos-en socis?

A través del web:

 1. Omplint tots els camps del formulari de soci disponible al web de la Plataforma amb les dades del vostre amic o amiga. 
 2. Indicant, en l'apartat "Com ens has conegut" del mateix formulari, les vostres dades personals complertes (nom i cognoms), el vostre número de soci i el concepte "Campanya de promoció als socis".

Per correu electrònic:

 1. Escrivint-nos un correu electrònic a l'adreça info@plataforma-llengua.cat i fent-nos arribar les vostres dades i les dades del nou soci. Cal indicar nom i cognoms, adreça i telèfon de contacte de tots dos i el vostre número de soci, així com el concepte "Campanya de promoció als socis".

Per telèfon:

 1. Trucant al 93.321.18.03 i demanant per l'àrea d'atenció al soci.

En persona:

 1. Fent-nos arribar aquestes dades a la secretaria de la Plataforma per la Llengua de Barcelona (C/ Diputació, 276, planta baixa, de Barcelona).

La promoció tindrà vigència fins el pròxim 30 d'octubre o fins exhaurir existències.

Comparteix

 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Linkedin
 • Whatsapp
 • Telegram