Notícies ← Altres notícies

Taller de recerca de feina en català a la Biblioteca Vapor Badia

La Plataforma per la Llengua ha dut a terme un curs de formació laboral adreçat a les entitats de persones d'origen nouvingut, impartit per la Fundació Pere Tarrés i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. 

Actualment, per buscar feina o millorar-la es valora molt el fet de parlar català, i en algunes empreses és un requisit indispensable. Si tens negoci propi, saber català et permet donar més bon servei als teus clients. A més, cada vegada hi ha més canals per on circulen les ofertes de feina en llengua catalana, com els portals d'ocupació, les borses de treball, les empreses de selecció, la premsa, etc.

Per aquest motiu, la Plataforma per la Llengua va organitzar el passat divendres 22 de desembre un curs pràctic de recerca de feina en català a la Biblioteca Vapor Badia. Hi van assistir 16 dones amazigues de l'Associació Anaruz N Àfrica de Sabadell.

En aquesta formació, els participants redacten el seu currículum vitae en català, aprenen a  utilitzar els  portals d'ocupació i borses de treball en línia en català com ara Infofeina, Trobaré feina, etc. També es treballen més aspectes relacionats amb el procés de selecció, com ara redactar la carta de presentació, cercar ofertes de feina, preparar l'entrevista i crear un perfil professional.

Els participants van quedar satisfets de la formació i han vist que el català és útil a l'hora de buscar feina perquè els obre més portes i sortides laborals.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin