Notícies ← Altres notícies

Acabem l’any amb força activitat al Maresme

Amb dotze anys de vida, a la territorial del Maresme seguim creixent en nombre d'activitats.

Com cada final d'any, us en vull fer cinc cèntims, tot i que, com que ja rebeu el butlletí mensual amb totes les activitats programades, de ben segur que ja n'esteu al cas.

Aquest any hem fet setze projeccions de cinema incloent-hi un cinefòrum i els curtmetratges de cinema occità; quinze presentacions de llibres, cinc dels quals de lectura fàcil; 3 xerrades, una composició poeticomusical, tres campionats de Scrabble, un correfoc, i tres tallers (de doblatge i de glosa). Hem organitzat parelles lingüístiques, muntat 6 exposicions i hem repartit material editat de l'entitat, com ara La Corbella, els desplegables de cinema, les cartes al Reis d'Orient, els desplegables de la Catalapp i els de Welcome to Catalonia.

Tots els actes han tingut molt bona acollida i hi ha hagut un increment considerable d'assistència. Cal reconèixer que el lideratge en organització d'activitats és per a la seu local de Canet de Mar.

Em plau informar-vos que a finals d'aquest exercici hem reprès l'activitat a la població d'Arenys de Munt, que durant un temps ha estat inactiva. Segur que de mica en mica s'anirà consolidant i anirà realitzant força actes.

Gràcies a una campanya a través de les xarxes socials hem pogut contactar amb persones interessades a engegar i desenvolupar accions i activitats a la comarca. En els propers mesos esperem incrementar el nombre de seus locals actives, que en aquest moment són quatre: Canet de Mar, Arenys de Mar, Calella i Arenys de Munt.

Vull agrair a tots els socis i simpatitzants l'assistència i el suport als actes organitzats des de la territorial, ja que sense vosaltres no seria possible tirar endavant el projecte, i també agrair molt especialment tota la tasca organitzativa que estan fent, traient temps d'allà on sigui, en Toni, la Xènia, la Judit i la Maria Rosa des de les seves respectives seus locals.

Només em resta desitjar-vos unes bones festes i un bon 2018!

Isabel Romano i Farran

Coordinadora de la territorial del Maresme

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin