Notícies ← Altres notícies

Ja som 15.000 socis

La Plataforma per la Llengua comença l'any 2018 superant la xifra dels 15.000 socis que estimen i defensen el català.

Més de 15.000 persones fan possible la tasca de l'ONG del català. Gràcies al suport de tots aquests socis, voluntaris i seguidors i les persones que fan donatius puntuals a la Plataforma per la Llengua, l'entitat continua treballant per tal d'aconseguir que el català esdevingui llengua comuna, de cohesió social i d'interrelació. Des del seu naixement l'any 1993, l'ONG del català s'ha consolidat com l'entitat de referència de la societat civil en temes de llengua i ha estès les seves delegacions arreu dels territoris del domini lingüístic. Per a aconseguir la normalització total del català, la Plataforma per la Llengua treballa a partir de campanyes i accions, i des d'una perspectiva transversal, en l'àmbit socioeconòmic i audiovisual, en l'acollida i l'arrelament lingüístic dels nouvinguts, en les universitats i l'educació o en les administracions, entre d'altres àmbits d'actuació.

Alguns dels èxits recents més destacats que la Plataforma per la Llengua ha assolit amb aquestes accions han estat l'aprovació de la moció que l'ONG del català va presentar a favor de la reciprocitat dels mitjans audiovisuals; el repartiment de 4.000 agendes entre els alumnes de la Franja per a facilitar eines noves de normalització del català en aquestes comarques; o la incorporació de l'entitat a la Xarxa per a la Promoció de la Diversitat Lingüística de la Unió Europea. Aquests, i tota la resta d'èxits, han tingut una gran repercussió i han permès millorar la situació del català.

Per a continuar creixent i fer que les accions de l'entitat tinguin encara més incidència en la societat, necessitem augmentar els suports i el nombre de socis. Si tu encara no ets soci de l'ONG del català i vols col·laborar amb nosaltres, fes clic aquí i informa-te'n. A més d'ajudar a defensar i promocionar la nostra llengua, també gaudiràs d'un gran nombre d'avantatges, descomptes i promocions.

Des de la Plataforma per la Llengua volem agrair als qui ja en sou socis la vostra implicació durant tot aquest temps, i desitgem que puguem continuar treballant plegats pel català durant molts anys.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin