Notícies ← Altres notícies

Més de 7.000 persones decideixen el guanyador de la V edició dels Premis Martí Gasull i Roig

La Plataforma per la Llengua ha tancat les votacions dels finalistes dels Premis Martí Gasull i Roig amb 7.207 vots. El dilluns 5 de febrer coneixerem el guanyador en l'acte de lliurament de premis que se celebrarà al Teatre Poliorama de Barcelona. 

Catalunya Ràdio, Cinemes Texas i Escola La Masia són els tres finalistes de la V edició dels Premis Martí Gasull i Roig. Després de tres setmanes, durant les quals tothom ha pogut votar el seu candidat preferit a través del web premismartigasull.cat, l'ONG del català ha tancat el procés de votacions amb una participació de 7.207 persones.

El pròxim 5 de febrer, al Teatre Poliorama de Barcelona, la Plataforma per la Llengua lliurarà el guardó al finalista que més vots hagi obtingut. Per altra banda, també es lliurarà el Premi Especial del Jurat a Josep Ruaix i Vinyet  per contribuir a l'ensenyament del català durant el franquisme. 

Les localitats per a assistir com a públic a l'acte de lliurament dels premis estan exhaurides. Malgrat això, podeu inscriure-us a la llista d'espera a través d'aquest formulari

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin