Notícies ← Altres notícies

Aconsegueix una entrada 2x1 per al concert de RUC’N’ROLL a la Sala Bikini

Els socis de la Plataforma per la Llengua gaudireu d'aquesta promoció exclusiva per a assistir a l'espectacle "Els clàssics del Rock Català" del grup RUC'N'ROLL.

El proper dimecres, 7 de març, a la Sala Bikini de Barcelona, se celebrarà el concert de presentació de la nova Gira 2018 de RUC'N'ROLL. Aquest espectacle únic comptarà amb la participació especial d'Annabel Gavaldà i Asun Molina -"les Llufes"- d'Els Pets, Jimmy Piñol de Lax'n'Busto, Jaume Soler "Peck" de Sopa de Cabra, Jordi Gas de Sau i Francesc Ribera "Titot" de Brams. El concert reviurà alguns dels grans èxits del rock català, amb un repertori enèrgic que omplirà de festa i nostàlgia l'emblemàtica sala barcelonina. Si ets soci de la Plataforma per la Llengua, ja pots comprar les entrades amb una promoció de 2x1 a través del web https://goo.gl/Kn9ioo. Per a accedir a la sala el dia del concert, només et caldrà presentar aquestes entrades, juntament amb el carnet de soci.

A més d'aquest concert de presentació, l'entitat també col·laborarà amb la resta de la Gira 2018 del grup i establirà una col·laboració amb aquest nou projecte musical. Al web de RUC'N'ROLL podeu trobar els primers concerts confirmats per a aquest any, totes les notícies relacionades amb la banda i un vídeo promocional d'aquest nou espectacle.

Vine a divertir-te al concert de RUC'N'ROLL amb la Plataforma per la Llengua.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin