Not铆cies ← Altres not铆cies

20% de descompte amb La Perla 29 per als socis de la Plataforma per la Llengua

Gr脿cies a l'acord de col·laboraci贸 entre la Plataforma per la Llengua i la companyia teatral La Perla 29, els socis de l'ONG del catal脿 podreu gaudir d'un 20% de descompte en la sessi贸 dels dissabtes a les 18 h del muntatge "Sopa de pollastre amb ordi", que ser脿 en cartellera fins el proper 8 d'abril.

La Perla 29 茅s un dels espais de refer猫ncia del panorama teatral catal脿, on la paraula i la tradici贸 catalanes dialoguen amb el present. Aposta per un teatre de repertori que beu dels grans cl脿ssics, per貌 que alhora es vol acostar als llenguatges esc猫nics nous i les noves veus de la dramat煤rgia. La companyia teatral ha treballat per un model de teatre proper i artes脿 i presenta els seus muntatges a la Nau G貌tica de Llevant de la Biblioteca de Catalunya (c/ Hospital, 56). Un teatre molt singular.

A partir d'avui, els socis de la Plataforma per la Llengua tindreu l'oportunitat d'anar al teatre a veure "Sopa de pollastre amb ordi" gaudint d'un 20% de descompte sobre el preu de l'entrada per a les funcions dels dissabtes a les 18 h. El descompte 茅s v脿lid en el cost total de la vostra entrada i la d'un acompanyant.

Per a obtenir el descompte, nom茅s haureu de clicar aquest enlla莽 i mostrar el carnet de soci quan us presenteu al teatre.

Si voleu llegir m茅s informaci贸 sobre la companyia i el muntatge, la trobareu aqu铆: www.laperla29.cat

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram