Notícies ← Altres notícies

Recital poeticomusical a Esparreguera en motiu del Dia Mundial de la Poesia

Per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, la territorial de la Plataforma per la Llengua del Baix Llobregat organitza a Esparreguera un recital poeticomusical a càrrec de la poeta Blanca Llum Vidal i el músic Roger Martínez al saxo. L'acte tindrà lloc a la vermuteria El Garitu a les 21 h.

Blanca Llum Vidal s'ha erigit durant els últims temps com una veu tan destacada com prolífica dins del panorama de la nova poesia catalana. Destaquen les publicacions de llibres de poesia i prosa poètica com Maripasoula (2015), Punyetera flor (2014), però a la seva bibliografia hi trobem La cabra que hi havia (2009), Nosaltres i tu (2011), Homes i ocells (2012) o Visca! (2012). A més, els seus poemes han estat publicats a diverses antologies, com Pedra foguera, antologia jove dels països catalans (2008), Ningú no ens representa, poetes emprenyats (2011), o Màscares i reclams, vint dones poetes interpreten Montserrat Abelló (2012). En el vessant editorial, s'ha encarregat de l'edició de Dues Catalunyes d'Àngel Carmona, la Poesia Completa d'Àngel Guimerà i Un film (3000 metres).

Roger Martínez, ha cursat estudis musicals de grau mitjà i superior al Taller de Músics com a saxofonista i composició. Ha fet classes amb Perico Sambeat, Vicent Macian, David Pastor i Gabriel Amargant, entre d'altres. En l'actualitat, forma part de l'Original Jazz Orchestra, Tak!, Sidral Brass Band, NAFAS (Nacion Funk All Stars), Filibusters i compta amb un projecte propi anomenat Roger Martínez Project. Aquest últim, recorre la poesia i el llenguatge musical a través de musicar diversos poemes d'Aina Torres, Laia Llobera, Yevgueni Yevtushenko, Enric Casasses i Manel Forcano. També, ha col·laborat en recitals poètics amb Aina Torres.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin