Notícies ← Altres notícies

L’Obra Cultural Balear s’adhereix a la campanya per reivindicar la sanitat en català

El mes de febrer passat la Plataforma per la Llengua va posar en marxa el web estimelcatala.cat, a través del qual la ciutadania pot enviar una carta a la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, reclamant que protegeixi els seus drets lingüístics a la sanitat pública.

L'OCB ha mostrat el seu suport a la campanya engegada per la Plataforma per la Llengua per fer front a la voluntat anunciada pel Govern de les Illes Balears de rebaixar les condicions d'acreditació d'un nivell suficient de català com a requisit per als treballadors de la sanitat pública de les Illes. L'entitat de les Illes Balears que fa feina per la llengua, la cultura i el país, ha volgut refermar d'aquesta manera la seva voluntat de no permetre ni una passa enrere envers els drets lingüístics de tots els ciutadans de les Balears. 

Des de la Plataforma per la Llengua agraïm el suport de l'Obra Cultural Balear i esperem una resposta de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, després d'haver rebut més de 8.400 peticions reclamant que no es faci enrere en el seu compromís de garantir els drets lingüístics de la ciutadania.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin