Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua, contra la repressió i la criminalització dels CDR

Les vint-i-una entitats membres de la Taula de Coordinació d'Entitats Sobiranistes hem emès un comunicat denunciant la repressió espanyola i la criminalització dels Comitès de Defensa de la República (CDR).

Des de l'ONG del català mostrem el nostre rebuig a la persecució que l'Estat espanyol i determinats mitjans de comunicació estan portant a terme contra persones i organitzacions que defensen la independència de Catalunya.

Des de la Taula de Coordinació d'Entitats Sobiranistes hem emès un comunicat conjunt per mostrar la nostra preocupació per aquesta situació. A més a més de la Plataforma per la Llengua, el comunicat ha estat signat per l'ANC, Òmnium Cultural, Súmate, ADIC, l'Associació Catalana de Professionals, el Cercle Català de Negocis, el CIEMEN, el Col·lectiu Emma, els Comitès de Defensa de la República, els Comitès Llibertat, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua, l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, la Fundació Catalunya Estat, la Fundació Congrés de Cultura Catalana, l'Institut Nova Història, La Fàbrica, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Sobirania i Justícia, Sobirania i Progrés i Universitats per la República.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin