Notícies ← Altres notícies

2a jornada “Drets lingüístics: present i futur”

La vicepresidenta de la Plataforma per la Llengua, Mireia Plana, participarà el pròxim 19 d'abril en la 2a jornada Drets lingüístics: present i futur organitzada per La Fundació Catalunya Fons conjuntament amb la Universitat de Barcelona. L'acte tindrà lloc a partir de les 10 hores a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

 

La presidenta de la Fundació Catalunya Fons, Xesca Oliver, i el degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, Xavier Pons Ràfols, inauguraran la jornada. Seguidament, el síndic de greuges, Rafael Ribó, exposarà 'La situació dels drets lingüístics a Catalunya'.

Al llarg del dia també es presentarà el nou certificat jurídic de català que ha impulsat la UB i es duran a terme les diferents sessions sobre 'Revisió crítica del règim lingüístic de l'Administració de Justícia', 'Què en diuen dels drets lingüístics a la justícia les entitats, administració i col·legis professionals de l'àmbit judicial?' i 'Quin és el present i el futur dels drets lingüístics?', tertúlia que comptarà amb la participació de la vicepresidenta de la Plataforma per la Llengua, Mireia Plana.
La cloenda anirà a càrrec de la secretària de Relacions amb l'Administració de Justícia, Patrícia Gomà, i de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.

L'activitat s'adreça principalment a professionals del dret, professionals de la llengua i estudiants d'aquestes matèries. L'assistència i aprofitament del curs és equivalent a un crèdit universitari. L'assistència és lliure però cal fer la inscripció prèviament.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin