Notícies ← Altres notícies

Castelló acull l'exposició "Nosaltres, les escriptores" fins al 15 de juny

El proper divendres 1 de juny, a les 19h a la Sala d'Actes de l'edifici Menador (Plaça de l'Hort dels Corders, 4), tindrà lloc l'acte d'inauguració de l'exposició Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps, que es podrà visitar a l'Atri del Menador entre l'1 i el 15 de juny. L'acte comptarà amb la participació de Manola Roig i Rosa Roig, comissàries de l'exposició que ens n'oferiran una lectura dramatitzada seguida d'un aperitiu.

Nosaltres, les escriptores és una exposició itinerant que té per objectiu donar visibilitat a les escriptores valencianes que des de Sor Isabel de Villena fins l'actualitat han escrit en el nostre territori. A més, l'exposició fa un èmfasi especial en les autores que escriuen en valencià, perquè pateixen una doble invisibilització: per raó de gènere i de llengua.

L'exposició arriba a Castelló de la Plana a iniciativa de la plataforma Castelló per la Llengua, entitat de la qual la Plataforma per la Llengua n'és membre, amb el suport de la Fundació pel Llibre i la Lectura, del Pla valencià de foment del llibre i la lectura 2010-2015 de la Generalitat Valenciana, de l'Ajuntament de Castelló i de la Universitat Jaume I.

Amb aquesta activitat la coordinadora d'entitats posa punt i final als actes d'una primavera literària que va arrancar amb un cicle de vermuts literaris dedicats a la figura de Pompeu Fabra, pare de l'actual normativa de la llengua catalana.

Us hi esperem!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin