Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua col·labora amb l'Aplec de Penyagolosa, que tindrà lloc a Vistabella del 15 al 17 de juny

La segona edició de l'aplec congregarà milers de joves en defensa de la llengua, la cultura i la comarca del Maestrat. En aquesta edició, destaquen les actuacions de Pirat's Sound Sistema, el Diluvi, Hereus i Dani Miquel.

L'Aplec de Penyagolosa arriba carregat d'activitats culturals, musicals i festives. La segona edició del certamen se celebrarà els pròxims 15, 16 i 17 de juny a la població de Vistabella del Maestrat i congregarà milers de joves del País Valencià en un entorn lúdic i reivindicatiu. La Plataforma per la Llengua col·labora amb l'organització i distribuirà materials de sensibilització lingüística per donar a conéixer les campanyes de l'entitat. En aquesta edició, destaquen les actuacions musicals dels catalans Pirat's Sound Sistema i dels valencians el Diluvi (l'Alcoià), Hereus (la Plana Alta) i del cantacançons infantil Dani Miquel (la Ribera Alta).

A més dels concerts el programa d'activitats inclou competicions esportives, mostres culturals, jocs infantils i àrea d'acampada per als assistents, tot amb entrada lliure. L'Aplec de Penyagolosa és un projecte impulsat per associacions i particulars d'Atzeneta del Maestrat, Benafigos, Vistabella del Maestrat i Xodos, quatre pobles que viuen a l'ombra del gegant de pedra. Els seus objectius són, per una banda, crear un punt de trobada entre el veïnat, reforçant els llaços, vincles i comunicacions, i reivindicar un futur digne per a la zona. En definitiva, l'Aplec de Penyagolosa és una trobada popular i gratuïta per a gaudir de la música, la festa, la natura i les tradicions, amb actes per a tots els públics i edats.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin