Notícies ← Altres notícies

BCN off track, una guia turística alternativa de Barcelona creada per la Plataforma per la Llengua

BCN off track és una guia creada per la Plataforma per la Llengua adreçada als turistes que posa l'èmfasi a mostrar la nostra realitat lingüística i cultural a totes les persones que venen a visitar la nostra ciutat i el nostre país.

Centrada en els barris de Sants, Gràcia, Sant Andreu, Barceloneta i el Born sud, la Dreta de l'Eixample i la Sagrada Família, aquesta guia pretén mostrar una Barcelona no convencional. Lluny d'apuntar els punts d'interès més concorreguts pels turistes, la BCN off track té la finalitat d'apropar els visitants a la població local i autòctona.

Aquest material té com a objectiu acostar el català als estrangers que visiten la ciutat i facilitar-los l'accés a recursos i eines relacionades amb el coneixement i l'aprenentatge de la llengua. Conté un breu glossari de vocabulari i expressions freqüents de la vida quotidiana per parlar "like a local".

Com a característica destacada, la guia també inclou un llistat de restaurants i bars freqüentats per la població autòctona on els turistes poden tastar menjar i begudes típiques de Catalunya. Els establiments seleccionats han estat escollits no només per la seva ubicació geogràfica, sinó també per haver rebut puntuacions altes a la CatalApp, fet que demostra que són locals que ofereixen una bona atenció lingüística i són adients per a turistes que volen experimentar el fet de viure com un barceloní durant uns dies.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin