Notícies ← Altres notícies

Participem en la Festa Major del barri de Les Termes de Sabadell

El grup local de la Plataforma per la Llengua de Sabadell participarem a la Festa Major del barri de Les Termes

Aprofitant el Pla d'Actuació Lingüística Integral que s'està duent a terme al Districte 6è de Sabadell, el grup local de la Plataforma per la Llengua de Sabadell i la Fundació Vincle participarem a la Festa Major del barri de Les Termes, a la Ronda de Santa Maria, entre el passeig dels Almogàvers i el passeig de Rubió i Ors.

Divendres 28 de setembre, a les 22 h, concert del grup Ruc'n'Roll, que interpreten versions dels grups de rock català clàssics.

Dissabte 29 de setembre, a les 12 h, actuació de Joves Mags, espectacle de màgia infantil.

Dissabte 29 de setembre, a les 17 h, començarà el concurs de Scrabble. El concurs compta amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en català.

Diumenge 30 de setembre, a les 19 h, començarà el concurs de Superdictat.

L'activitat consistirà en un dictat de tres nivells, amb vuit paraules cada nivell, que els participants hauran d'escriure perfectament, i el guanyador serà aquell qui cometi menys errades. Hi podran participar tots els majors de 14 anys, i al finalitzar l'acte hi haurà premis i records per a tots aquells que hagin participat en aquesta activitat pensada per a difondre el català correcte. 

Per participar-hi, us podeu inscriure a l'activitat enviant un correu a plvallesoccidental@plataforma-llengua.cat o bé fer-ho quinze minuts abans de començar l'activitat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin