Notícies ← Altres notícies

Sortegem dues entrades dobles per a anar a la Fira Mediterrània!

Ets soci de la Plataforma per la Llengua? Doncs no deixis escapar aquesta oportunitat per anar de franc a la Fira Mediterrània de Manresa!

La Plataforma per la Llengua sortejarà entre els socis de l'entitat dues entrades dobles per a un d'aquests dos espectacles:

Divendres, 5 d'octubre: Pau Figueres 

Espai: El Sielu / Hora: 21 h

Pau Figueres és un guitarrista superb, acompanyant habitual d'artistes com Mayte Martín, Eliseo Parra o Judit Neddermann, entre d'altres. Després del seu debut discogràfic en solitari -escollit el millor disc de folk a Catalunya el 2015-, Figueres presenta ara nou àlbum, on ens torna a enlluernar amb la seva trobada mediterrània de textures que beuen del flamenc, el jazz, la clàssica i altres sons d'aquí i d'allà.

Dissabte, 6 d'octubreCarles Dénia

Espai: Teatre Conservatori / Hora: 19 h

El cantant Carles Dénia porta els versos de March al segle xxi, amb tocs de jazz, flamenc, cant valencià, música mediterrània, bolero americà i fins i tot funk. La proposta de Dénia és un espectacle musical lliure, amb la sola voluntat de ser tan absolutament visceral, polièdric i apassionat com ho és el mateix poema d'Ausiàs March.

Per participar en el sorteig ens heu d'enviar un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat amb l'assumpte "Fira Mediterrània 2018" i indicar-hi el nom, els cognoms, el DNI i un número de telèfon de contacte. També cal que hi indiqueu si teniu preferència per un espectacle o l'altre. Teniu fins al 4 d'octubre per a participar-hi. El divendres 5 d'octubre n'anunciarem els guanyadors a través del web i les xarxes socials.

Per a més informació sobre la programació de la Fira Mediterrània, podeu consultar-ne el web.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin