Notícies ← Altres notícies

Composició poeticomusical: “Per l’ull de les escales queien cançons a raig”

El dijous 11 d'octubre, a les 21.30 h, la Plataforma per la Llengua Canet de Mar oferirà, a la Sala Cultural Ramon de Capmany (plaça dels Americanos, s/n), la composició poeticomusical "Per l'ull de les escales queien cançons a raig" sobre el moviment de la Nova Cançó. Anirà a càrrec del duo format per Jaume Calatayud i Vicente Monera. L'espectacle forma part dels actes del Correllengua del poble i l'entrada és gratuïta. 

 

JAUME CALATAYUD (Autor del guions, narrador i rapsode)

Nascut a Barcelona. Va estudiar Filosofia i Lletres i Publicitat. Guardonat amb diversos premis de narrativa i poesia, entre els quals el Joan Arús, el Terra de Fang, l'Ifach, el Vall de Sóller, el Pere Calders, el Joan Puig i Ferreter, el Ciutat de Novelda, l'Amadeu Pi i Secall, el Torrell de Reus, l'Enric Valor, el Francesc Bru, el Recull de Retrat Literari, etc..

VICENTE MONERA (Compositor musical, guitarrista i cantant)

Nascut a Redovà (Alacant). Va estudiar Guitarra Clàssica, Solfeig i Harmonia al Conservatori Municipal de Barcelona. Ha estat director durant tres anys de la Coral d'Altafulla i ha format part de grups musicals de diversos estils, des del sud-americà tradicional fins al rock. És professor de música i, a més de la guitarra, toca el piano i el clarinet.

Des de la Plataforma per la Llengua Canet de Mar us hi esperem a tots.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin