Notícies ← Altres notícies

Participem en el Mercat de Nadal del Llibre del TR3SC!

La Plataforma per la Llengua Barcelonès participarà el pròxim dia 1 de desembre en el Mercat de Nadal del Llibre del TR3SC a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (situada al carrer Rosselló, 515), durant tot el dia. Un espai de trobada únic per parlar de tu a tu amb els teus escriptors favorits, endur-te els seus llibres signats i gaudir d'oci, xerrades, música i gastronomia.

El Mercat de Nadal del Llibre és un dels esdeveniments literaris més importants de l'any que s'ha consolidat com el Sant Jordi d'hivern. A més de totes les propostes literàries, hi haurà música en directe i menjar i beure per ajudar a passar millor el dia.

La Plataforma per la Llengua Barcelonès hi participarà amb una paradeta informativa on es presentarà la nova campanya de discriminacions lingüístiques i també organitzarà el debat "Què passa amb l'oferta de llibres en català?", a les 20 h, de la mà d'en Joan Sala, editor de Comanegra i president de la Setmana del Llibre en Català, Anna Fernández, llibretera a la Temerària de Terrassa, i Tomeu Martí, membre de la junta executiva de la Plataforma per la Llengua.

Pots consultar tota la programació del Mercat de Nadal del Llibre aquí. Cal reservar prèviament l'entrada gratuïta per tal de poder accedir al recinte. Ho pots fer en aquest web.

Vine i gaudeix d'un dia d'oci plenament en català!

T'esperem a la parada de la Plataforma!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin