Notícies ← Altres notícies

Més de 6.000 alumnes participaran en la 5a edició del Concurs Tísner

287 aules s'han apuntat per crear el seu propi joc en català 

Per primera vegada, 23 escoles del País Valencià participaran en el concurs

A la Plataforma per la Llengua tanquem les inscripcions de la 5a edició del Concurs Tísner amb 176 escoles inscrites, la qual cosa significa que un total de 6.452 alumnes d'escoles de Catalunya, la Franja de Ponent i el País Valencià participaran en la creació d'un joc de taula.

El Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català està adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària i té l'objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana a partir de la creació del seu propi joc.

Les escoles tenen fins al 30 d'abril del 2019 per participar-hi, i han de presentar abans d'aquesta data la seva maqueta a la seu de l'ONG del català del seu territori. Els centres entregaran el seu joc de taula, que haurà de complir unes bases, com per exemple que el joc sigui inèdit i en català, o que estigui pensat per jugar de manera col·lectiva. 

El jurat, format per entre cinc i set especialistes en jocs, pedagogs i  lingüistes, valorarà totes les propostes presentades i donarà a conèixer el nom del joc guanyador del 5è concurs Tísner en un acte públic que tindrà lloc el diumenge 2 de juny del 2019.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin