Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua assisteix al VI Congrés del Tercer Sector Social

Durant tres dies, des del dimarts 20 de novembre i fins al dijous 22, s'ha celebrat el VI Congrés del Tercer Sector Social al Museu del Disseny de Barcelona i a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat. Una oportunitat per crear xarxes de treball entre entitats que des de la Plataforma per la Llengua no ens hem volgut perdre

Amb el lema "Desigualtats socials, solucions locals", el Congrés ha reunit més de 3.000 entitats no lucratives que ofereixen serveis i suports a col·lectius diversos. Un total de 1.500 persones han participat en les diferents activitats del Congrés, i 25 ponents han compartit les seves experiències en defensa els drets socials i la lluita contra les desigualtats a Catalunya.

L'objectiu d'aquest Congrés del Tercer Sector és fer visible la feina de les entitats i posar en relleu la importància de la seva interacció amb les Administracions locals per avançar cap a una societat més justa, equitativa i solidària. Per fer-ho, durant els tres dies s'han dut a terme 2 col·loquis, 7 debats i fins a 84 experiències innovadores a partir de la mostra d'entitats Social Speaker's Corner. Enguany, com a novetat, s'ha habilitat un espai tecnològic amb aplicacions, realitat virtual i circuits en l'àmbit social per tal d'incloure la innovació dins la visió estratègica de les entitats socials.

Per la Plataforma per la Llengua han estat també uns dies per compartir experiències amb apassionats del Tercer Sector Social. Ens ha permès enfortir vincles amb altres entitats en un moment en què, més que mai, hem de fer pinya contra les desigualtats!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin