Notícies ← Altres notícies

Gaudeix de 6 mesos de subscripció gratuïta al TRESC Comunitat de Cultura

La Plataforma per la Llengua i el TRESC Comunitat de Cultura hem arribat a un acord de col·laboració gràcies al qual tots els socis de la Plataforma per la Llengua podeu gaudir d'una subscripció de 6 mesos gratuïts.

El TRESC Comunitat de Cultura és una gran xarxa social per als amants de la cultura en la qual et pots informar de tota l'activitat cultural del país i també comprar entrades per a tots els espectacles: arts escèniques, cinema, concerts, museus, restaurants, llibres, activitats i rutes.

Els socis i sòcies podreu gaudir d'una subscripció gratuïta de sis mesos al pla Bàsic, que inclou avantatges exclusius com la compra d'entrades amb descomptes, accés a activitats exclusives i gratuïtes, i la possibilitat de publicar cròniques i opinions sobre tot el que facis amb el TRESC.

A més a més, gràcies a l'acord entre la Plataforma per la Llengua i el TRESC Comunitat de Cultura rebreu el carnet del TRESC amb les vostres dades, i és vàlid per a dues persones.

Per poder donar-vos d'alta a la subscripció cal accedir a aquest enllaç, on només us caldrà facilitar les vostres dades.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin