Notícies ← Altres notícies

Prop de 2.000 joves s’han beneficiat dels tallers de rap impulsats per la Plataforma per la Llengua

Durant el 2018, un total de 1.875 joves d'entre 10 i 18 anys s'han acollit a les activitats organitzades per l'ONG del català per promoure el català a través d'aquest estil musical

S'han realitzat 50 tallers en instituts i 25 tallers en l'àmbit del lleure a Catalunya, i en total s'han ofert 115 hores de tallers de rap

Un total de 1.875 joves han participat activament en els 75 tallers de rap promoguts per la Plataforma per la Llengua durant l'any que tot just s'ha acabat. 

D'aquests tallers, 50 s'han dut a terme en instituts, mentre que els 25 restants s'han realitzat en centres de lleure, com associacions culturals, centres cívics o esplais.  

Aquestes activitats, impartides pel raper Nel·lo C en diverses poblacions catalanes, han acostat el gènere als joves amb un missatge integrador i que fomenta la diversitat. L'ús del català en la seva música es converteix així en una eina de cohesió social.

Durant les sessions, en Nel·lo C projecta alguns dels seus videoclips per tal que els joves connectin amb ell i s'inspirin. Després, per grups, preparen rimes en català sobre diversos temes que al final del taller canten sobre una base de rap.

Gràcies a la feina compartida entre el raper i els alumnes, s'obté com a resultat una peça com la que podeu veure al vídeo de promoció dels tallers.

Després de l'experiència del 2018 confiem que aquest 2019 els tallers tindran la mateixa bona acollida.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin