Notícies ← Altres notícies

20 % de descompte en l’obra La Tendresa, al Teatre Poliorama

La Plataforma per la Llengua i el Teatre Poliorama col·laboren un cop més en un acord promocional. Formar part de la nostra entitat té avantatges: gaudir d'una promoció amb el descompte d'un 20 % per a totes les funcions del mes de febrer de l'obra La Tendresa.

Des de l'1 i fins al 28 de febrer els socis de l'ONG del català i els seus acompanyants tenen l'ocasió d'anar a veure un nou espectacle de teatre musical de Dagoll Dagom i T de Teatre: La Tendresa.

L'obra és la versió catalana de la comèdia romàntica d'Alfredo Sanzol, guardonat amb el Premio Nacional de Literatura Dramàtica 2017 i el XII Premio Valle-Inclán de Teatro, i inspirada en les comèdies de Shakespeare.

Podem, nosaltres, protegir les persones que estimem del patiment i el mal que causa l'amor? O el fet d'evitar que s'arrisquin i pateixin per amor és privar-los de viure una vida plena? Us animem a anar veure aquest espectacle ple d'aventures, embolics, enamoraments i  confusions per extreure les vostres pròpies reflexions i conclusions.

Per poder aconseguir el descompte*, els socis de la Plataforma per la Llengua teniu 2 opcions:

  1. Enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. Un cop aconseguit el codi, cliqueu al següent enllaç: https://www.teatrepoliorama.com/ca/programacio/c/108_la-tendresa.html. Aquest codi s'haurà d'introduir i validar després de seleccionar la localitat de l'entrada, just en el segon pas del procés de compra, abans de fer-ne el pagament.
  2. Presentar a taquilla el carnet de soci de l'ONG del català i aleshores t'aplicaran el descompte del 20 %.

*El descompte és aplicable únicament sobre el preu de l'entrada general.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin