Notícies ← Altres notícies

Arriba l'obra Tom Sawyer Detectiu pels més menuts a preu reduït

La Plataforma per la Llengua i el Teatre Poliorama col·laboren per a oferir als socis de l'ONG del català i als seus acompanyants un 20 % de descompte per a totes les funcions de Tom Sawyer Detectiu durant els diumenges dels mesos de febrer i març.

Es tracta d'una obra plena d'aventures detectivesques inspirada en la novel·la de Mark Twain que entretindrà els més petits i també els més grans. Tom Sawyer s'acaba de comprar un kit de detectiu i té moltes ganes d'estrenar-lo, i ho farà durant una visita a casa dels seus oncles, on ell i el seu amic Huckleberry Finn hauran d'investigar el cas d'un robatori de diamants i desemmascarar els culpables d'un assassinat. Si us ve de gust gaudir d'un espectacle entretingut en família i amb una dosi de bon humor, no deixeu escapar aquesta oportunitat!

Per poder aconseguir el descompte*, els socis de la Plataforma per la Llengua teniu 2 opcions:

  1. Enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. Un cop aconseguit el codi, cliqueu al següent enllaç: https://www.teatrepoliorama.com/ca/programacio/c/119_tom-sawyer-detectiu.html. Aquest codi s'haurà d'introduir i validar després de seleccionar la localitat de l'entrada, just en el segon pas del procés de compra, abans de fer-ne el pagament.
  2. Presentar a taquilla el carnet de soci de l'ONG del català i aleshores us aplicaran el descompte del 20 %.

* El descompte és aplicable únicament sobre el preu de l'entrada general.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin