Notícies ← Altres notícies

Plataforma per la Llengua aconsegueix que el Govern de les Illes Balears promocioni el turisme en català a Twitter

L'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) ja té compte de Twitter en català

L'acció de la delegació territorial de l'ONG del català a les Illes ha facilitat l'obertura del perfil @TurismeIB_CAT

Plataforma per la Llengua, per mitjà de la delegació territorial de les Illes Balears, ha aconseguit que l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) hagi obert un compte de Twitter en català.

L'ONG del català havia demanat a l'ens que el català fos present a les seves comunicacions a través de Twitter. I és que les Illes reben un gran gruix de turisme catalanoparlant que fins ara només podia accedir als missatges de Turisme Illes Balears a Twitter en castellà, anglès, alemany, francès o italià.

La resposta que arribava des de l'AETIB adduïa un problema heretat de l'anterior legislatura al Govern de les Illes Balears, que mai se'ls havia demanat explícitament la necessitat de tenir els continguts de l'organisme en aquest canal en català ni tampoc havien detectat la manca d'un perfil de Twitter en aquesta llengua.

L'AETIB ha entès la demanda de la Plataforma per la Llengua i, finalment, aquest passat 1 de febrer @TurismeIB_CAT feia la seva primera piulada:

Piulada de Turisme Illes Balears

De totes maneres, aquest organisme encara té feina per fer quant a promoció de la llengua catalana. Pel que fa a altres xarxes socials, l'ens no disposa d'un canal d'Instagram on es comuniqui en llengua catalana. I, a banda, cal també esmentar que les factures que emet als seus proveïdors i clients només estan disponibles en castellà.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin