Notícies ← Altres notícies

Els jocs de taula de Zombi Paella arriben a la Plataforma per la Llengua!

Gaudeix d'un 10 % de descompte en els jocs de taula de Zombi Paella

L'editorial valenciana Zombi Paella ha arribat a un acord amb la Plataforma per la Llengua per a oferir als socis de l'ONG del català un 10 % de descompte en la compra dels seus productes.

El seu primer joc de taula, La Fallera Calavera, es va crear el 2014, i després de set edicions i veient el gran èxit que ha tingut, Zombi Paella ha creat l'extensió del joc, La Fallera Calavera 2. El seu últim llançament, Alakazum!, és un joc de cartes de bruixes i tradicions en valencià, castellà, gallec i eusquera.

Vols saber quin dels seus jocs et pot agradar més? Prefereixes una partida plena de zombis o potser una amb bruixes i sortilegis? Entra al web de www.zombipaella.com i descobreix quin et farà compartir moments més divertits amb aquells que t'envolten!

Per poder aconseguir el descompte, els socis de la Plataforma per la Llengua podeu enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra dels jocs de taula.

Tingueu en compte que la promoció és vàlida des del 7 de febrer fins al 30 de juny. No la deixeu escapar!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin