Notícies ← Altres notícies

Si ets nou soci de l’entitat, t’està esperant un regal promocional gràcies al diari Ara

La Plataforma per la Llengua i el diari Ara continuen col·laborant plegats perquè els nous socis gaudiu d'un regal promocional de benvinguda.

Pel fet d'entrar a formar part de l'ONG del català teniu l'oportunitat de rebre 20 vals gratuïts per bescanviar amb el diari Ara en paper (aplicable els dies laborables i al territori on arriba l'Ara en paper). Els vals gratuïts els tindreu a la targeta Generació Ara, que serveix per recollir el diari al teu quiosc, si és l'opció que et va més bé. Aquesta targeta, que caldrà que presentis al quiosc, pot ser física o també pots descarregar-te-la a qualsevol dispositiu mòbil i mostrar-la en el moment de la recollida.

A més, podreu gaudir de l'accés gratuït, durant un mes, a la versió digital Premium del diari, les 24 hores del dia (amb l'ordinador o aplicacions mòbils).

Per beneficiar-vos del regal només heu de seguir els passos que s'indiquen al correu electrònic de benvinguda que us hem enviat.

Si no heu rebut cap correu de benvinguda, feu-nos-ho saber enviant un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat. O, si ho preferiu, també podeu trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea de socis, des d'on us la proporcionarem.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin