Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua Baix Llobregat participa en la 7a edició dels premis Edurecerca del Baix Llobregat

La Plataforma per la Llengua Baix Llobregat, que ja va participar l'any passat en el certamen Edurecerca dels Serveis Territorials d'Ensenyament de la comarca amb el lliurament del primer Premi a la Qualitat Lingüística, ha ampliat aquest any la modalitat de premis i n'ha creat un de nou per als treballs de recerca dels instituts de Batxillerat que tractin temes de llengua o literatura relacionats amb la comarca.

Els premis Edurecerca són una iniciativa dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament al Baix Llobregat que, conjuntament amb diverses entitats de la comarca, premien els treballs de recerca de 2n de batxillerat amb el patrocini de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

El Consell de Dones, el Consell Esportiu i l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, o la Universitat Politècnica de Catalunya, entre d'altres, són algunes de les altres entitats que també hi participen. El premis es lliuren el mes de juny en una trobada conjunta d'alumnes i professors de tots els instituts que s'hi han presentat.

La participació de la territorial de la Plataforma per la Llengua Baix Llobregat en el premi Edurecerca es fa gràcies al Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i al fet que, amb motiu dels 40 anys del Centre, la territorial vagi decidir fer-se'n sòcia i iniciar un seguit de col·laboracions.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin