Notícies ← Altres notícies

Deixaràs escapar un descompte amb Parlem?

La Plataforma per la Llengua i Parlem, l'operadora de telecomunicacions de Catalunya, han renovat un acord perquè els socis de l'ONG del català us pugueu seguir beneficiant de descomptes

Aprofiteu i gaudiu del 10 % de descompte que ofereix Parlem en la factura telefònica de mòbil o paquet d'ADSL/FIBRA amb mòbil -és a dir, sempre que inclogui mòbil- durant 12 mesos. El descompte va dirigit tant als socis de l'ONG del català clients de la teleoperadora com a aquells que s'animin a afegir-se a Parlem.  

Per gaudir d'aquest avantatge com a soci només cal enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat, des d'on t'indicarem els passos a seguir per a beneficiar-te'n.

Descompte no acumulable a altres ofertes o descomptes.

Sobre Parlem

Parlem és una operadora de telecomunicacions d'origen català (la primera operadora catalana), creada el 2014, que s'especialitza a oferir a la població de Catalunya productes i serveis de telecomunicacions tant per a particulars com per a empreses i professionals.

Des del juny del 2016 és una operadora integral que ofereix paquets de solucions mòbils (veu i dades), solucions de fix i accés a internet amb banda ampla.

Els valors de Parlem impliquen tres àmbits d'actuació: catalanitat contributiva, innovació empàtica i proximitat real. Parlem situa el client en el centre de les operacions, la qual cosa la converteix  en una operadora àgil, pròxima, innovadora i competitiva.

La seva oferta de producte modular, sense permanència i econòmica, juntament amb el seu servei d'atenció al client, pròxim i en català, fan de Parlem l'operadora de telefonia pensada i feta per a Catalunya.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin