Notícies ← Altres notícies

Celebrem els 25 anys i volem fer-ho amb tu!

La Plataforma per la Llengua va néixer el desembre del 1993 amb l'objectiu de fer del català la llengua comuna i de cohesió social arreu dels territoris de parla catalana. 25 anys després, allò que va començar amb un grup de joves activistes de la Vila de Gràcia ara és l'ONG dedicada als drets lingüístics més gran d'Europa. Més de 18.500 persones treballant per normalitzar el català i per convertir-lo en la llengua comuna.

25 anys després, estem orgullosos d'haver aconseguit grans avenços pel que fa a la normalització i promoció de la llengua catalana, orgullosos de treballar per la defensa dels drets lingüístics dels seus parlants. Però a la vegada som conscients que no n'hi ha prou. Per això, des de la Plataforma llancem la campanya «Viure plenament en català no hauria de ser res extraordinari», amb espots sarcàstics que ens mostren que moltes petites coses, com rebre l'atenció telefònica en català, encara no estan plenament normalitzades. Per això, volem ser més forts: volem ser més. Si amb 18.000 socis hem aconseguit tot el que hem aconseguit, només que cada soci de l'entitat en portés un altre, podríem arribar encara molt més lluny.

Dinars per la llengua

Però hem fet moltes passes endavant, hem treballat dur, hem crescut i hem lluitat per defensar la nostra llengua a tots els territoris de parla catalana. Per això volem celebrar el nostre aniversari amb tots els qui ho heu fet possible: socis, simpatitzants i col·laboradors.

Al llarg dels propers mesos la Plataforma per la Llengua organitzarà diversos dinars arreu del domini lingüístic per commemorar l'aniversari de l'entitat. Des del Conflent fins a Alacant, des de la Franja fins a l'Alguer. Mira quin dels Dinars per la llengua et queda més a prop i vine a celebrar-ho amb nosaltres!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin