Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua presenta Apparella’t a l’Alguer

Dissabte 27 d'abril a les 18:00 a la sede de la Biblioteca catalana - Obra Cultural de l'Alguer al carrer Arduino n. 48, a cura de la Plataforma per la Llengua, tenguerà lloc la presentació de l'App per les "parelles lingüístiques" denominada Apparella't.

Se tracta d'una aplicació gratuïta que és estada elaborada de la Plataforma per la Llengua, organització no governamental que treballa per promoure la llengua en tots los territoris on se parla català.

És una aplicació que serveix per facilitar les conversacions en llengua i per formar "parelles lingüístiques", estudiada per ensenyants i per qui vol emparar, utilitzable sigui a dins del domini lingüístic que en cada part del món, gràcies al geolocalitzador.

Lo funcionament és símil al de les aplicacions per formar  "parelles sentimentals", de manera que sigui més fàcil i divertent trobar una persona amb la qual constituir una "parella lingüística". Si voleu saber més informacions, podeu consultar la pàgina web http://apparellat.cat/.

De manera interactiva i dinàmica, Apparella't vol ésser un instrument útil que pugui ajudar a renforçar l'ús social de la llengua gràcies a les aplicacions tecnològiques. Aquesta iniciativa és estada possible gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya, del Govern de les Illes Balears, la Generalitat Valenciana i els donatius de 205 mecenates.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin