Notícies de Plataforma per la Llengua ← Altres notícies

El Dinar per la Llengua arriba a València aquest dissabte 8 de juny

El pròxim dissabte, a l'Assemblea de Veïns de Benimaclet, se celebra un Dinar per la Llengua per commemorar els 25 anys de la Plataforma per la Llengua

La Plataforma per la Llengua està celebrant els 25 primers anys d'existència de l'entitat amb la convocatòria dels Dinars per la Llengua, amb paelles a diversos llocs del territori.

L'Assemblea de Veïns de Benimaclet, situada al c/ Masquefa 5 del barri valencià, és l'escenari escollit per dur a terme un dels Dinars per la Llengua, el proper dissabte 8 de juny. Des de les 12:30 h es podrà gaudir de la jornada, que inclourà un vermut musical i les actuacions del cantautor Still Morris i de la Colla de dolçainers i tabalers Estrela Roja de Benimaclet. A les 14:15 h començarà el dinar. Es pot comprar el tiquet del dinar per només 10 euros a /www.plataforma-llengua.cat/col-labora/dinars-per-la-llengua/

El dinar de València serà el cinqué que organitza la Plataforma per la Llengua, després dels de Castelló de la Plana, Barcelona, l'Alguer i Sabadell. Mallorca, Mataró o Vilafranca de Conflent seran alguns dels propers escenaris dels Dinars per la Llengua de l'ONG del valencià.

La Plataforma per la Llengua porta ja 25 anys treballant per la defensa del valencià, del català de tots, com va dir l'escriptor i mestre Enric Valor. La promoció de l'ús social del valencià es realitza treballant en xarxa, amb socis, persones voluntàries, entitats i administracions. L'objectiu de l'entitat és organitzar activitats a fi que, cada dia més, el valencià siga la llengua comuna i de cohesió social. Per això, i per seguir treballant per la llengua, l'entitat convida persones sòcies i simpatitzants a celebrar conjuntament el 25 aniversari.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin