Notícies ← Altres notícies

Fes el test sobre la situació del català: pots guanyar entrades per al Canet Rock!

Descobreix quina salut té la llengua en diversos àmbits de la societat a www.estimoelcatala.cat

Entre tots els participants que feu el test fins al 3 de juliol sortejarem 3 entrades dobles per al Canet Rock, el festival de música del 6 de juliol a Canet de Mar

Les dades que hi descobriràs són presents a l'InformeCAT 2019, que hem presentat aquest dijous 20 de juny

Quants parlants habituals té el català? Quin ús se'n fa dins de les empreses i l'Administració pública? I a la justícia? Realment s'imposa el català a les escoles, tal com denuncien alguns partits? Treu l'entrellat d'aquestes i més preguntes al test sobre la situació del català que trobaràs a www.estimoelcatala.cat.

Fes-lo fins al 3 de juliol i descobreix quin coneixement tens sobre la salut de la llengua! A més, només per participar-hi, entraràs en el sorteig de tres passis dobles que sortegem per al Canet Rock 2019. Sí, tenim algunes de les darreres entrades per al festival del 6 de juliol a Canet de Mar i poden ser teves!

No esperis més i fes el test. Les respostes que hi descobriràs són presents a l'InformeCAT 2019, el document anual de la Plataforma per la Llengua sobre l'estat del català que hem presentat aquest dijous 20 de juny.

Endavant i molta sort!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin