Notícies ← Altres notícies

El primer premi del Concurs Tísner s’exposarà al Museu del Joguet de Figueres

El proper dissabte 29 de juny, a les 12 h, s'inaugurarà l'espai temporal dedicat al joc "Escapa't de la llengua", guanyador del concurs de la Plataforma per la Llengua

"Escapa't de la llengua" va guanyar el primer premi del 5è Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català. El joc guanyador d'aquesta edició ha estat la proposta de l'alumnat de l'escola Serra i Hunter de Manresa, un joc creat per l'alumnat de cicle superior de l'escola que s'ha dut a terme al llarg del primer i el segon trimestres a l'hora de tallers. Es tracta d'un joc ambientat en un escape room. L'objectiu principal del joc és sortir de l'escola resolent tots els enigmes de llengua catalana mitjançant un treball cooperatiu i en grup. Es disposa d'una hora com a màxim per resoldre'ls tots.

El concurs Tísner de Creació de Jocs de Català està convocat per la Plataforma per la Llengua i s'adreça als alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Catalunya, la Franja de Ponent, el País Valencià i l'Alguer. Hi poden participar totes les propostes de jocs col·lectius inèdits i en català que desenvolupin l'aspecte lúdic i creatiu de la llengua catalana. L'objectiu és que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta més lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc. En aquest 5è concurs han participat 4.000 alumnes de 184 aules de Catalunya, la Franja de Ponent i el País Valencià.

Ara, els visitants del Museu del Joguet de Figueres podran veure i conèixer de primera mà el joc guanyador d'aquesta edició del concurs a través de l'exposició temporal que s'inaugurarà aquest dissabte 29 de juny.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin